• Sujuva yhteydenotto puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla
  • Toimitus 3 päivän kuluessa
  • Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin
  • Sujuva yhteydenotto puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla
  • Toimitus 3 päivän kuluessa
  • Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin

Tietoa yrityksestä

Jennyn Juhlapalvelut on kokonaisuus, johon kuuluu juhlasomisteita myyvä verkkokauppa, vuokrattavat juhlatarvikkeet Enonkosken Karvilasta, jossa toimitila/kotitoimisto sijaitsee, sekä juhlasuunnittelu ja somistuspalvelut. Eli voit:

- Tilata verkkokaupasta somisteet mihin vain juhliin ja somistaa itse tai ystävien/perheen kanssa. Posti tuo pakettisi helposti ja vaivattomasti.

- Vuokrata juhliisi juhlatarvikkeita ja hakea ne Enonkosken Karvilasta; kasaat ne itse ja palautat juhlien jälkeen takaisin Karvilaan. Voit myös sopia niiden kuljetuksesta juhlapaikalle, kasaamisesta sekä juhlien jälkeen keräämisestä ja kuljetuksesta takaisin, jolloin vuokrahintaan lisätään kilometrikorvaukset ja tuntipalkka.

- Tilata Jennyn somistamaan juhlasi, haluamillasi vuokratarvikkeilla ja/tai ostettavilla somisteilla. Tällöin vuokra ja/tai ostettavien tuotteiden hinnan lisäksi veloitetaan kilometrikorvaukset sekä tuntipalkka.

- Tilata Jennyn suunnittelemaan tai somistamaan juhlia joltain osin tai kokonaan. Tällöin käymme ensin puhelimessa tai sähköpostilla läpi miten paljon haluatte, että olen mukana järjestelyissä sekä mikä on budjettinne. Tämän jälkeen sovitaan tapaaminen, jossa käydään kaikki tarkemmin vielä läpi. Tarvittaessa tapaamisia voi olla useampiakin ja olen aina puhelinsoiton päässä!

Miksi tilaisit tuotteita ja palveluita juuri Jennyn Juhlapalvelusta?

Tietenkin siksi, että AINA on hyvä tukea pienyrittäjää, ja tämän lisäksi saat kauniita tuotteita helposti ja nopeasti ja kaikki samasta paikasta, eikä sinun tarvitse tilata tuotteita monilta eri verkkosivuilta ja maksaa siten useita eri postimaksuja, kun saat täältä kerralla kaikki mitä somistamiseen tarvitset! Yhdellä tilauksella koko juhlan somisteet! Myös asiakaspalvelu on henkilökohtaisempaa ja helpompaa kuin suurten firmojen kanssa.

Pakkaan tilatut juhlasomisteet kauniisti pakettiin Enonkoskella toimitiloissani kotonamme ja ne lähtevät 3 arkipäivän sisällä matkaamaan luoksesi. Kun tilaat nyt, juhlat ovat jo melkein ovellasi!

Jennyn Juhlapalveluihin kuuluu myös juhlatarvikkeiden vuokraus sekä juhlasuunnittelu ja somistuspalvelut! Eli on todella mahdollista saada kaikki juhlapalvelut samasta paikasta!

Olipa kyseessä pienet lastensynttärit, polttarit, isot häät tai firman pikkujoulut, täältä löydät tarvittavat somisteet kaikkiin tarpeisiin ja lisäksi innokkaan ja inspiroituneen suunnittelijan/somistajan, jolla riittää energiaa ja ideoita, joilla auttaa teitä järjestämään ihanat juhlat! Ota yhteyttä tämän sivun alareunasta löytyvän yhteystietolomakkeen kautta tai sähköpostilla jennynjuhlapalvelu@gmail.com, niin mietitään yhdessä miten voisin auttaa juuri teitä, sillä

kaikilla on oikeus upeisiin juhliin!


Ota yhteyttä ja kysy tarjousta toiveillasi!

Kaikki ansaitsevat upeat juhlat!

Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla jennynjuhlapalvelu@gmail.com tai puhelimitse tekstiviestillä/whatsappilla tai soittamalla numeroon +35840 5539589.

Lisää somistuksiani ja muuta kivaa löydät

Instagramista @jennynjuhlapalvelu , Facebookista Jennyn Juhlapalvelu sekä TikTokista @jennynjuhlapalvelu