• Sujuva yhteydenotto puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla
  • Toimitus 3 päivän kuluessa
  • Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin
  • Sujuva yhteydenotto puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla
  • Toimitus 3 päivän kuluessa
  • Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin

Hääsuunnittelu- ja somistuspalvelut

Hääsuunnittelija

Häät ovat todennäköisesti koko elämänne tärkeimmät ja mieleenpainuvimmat juhlat! Niissä riittää mietittävää, suunniteltavaa sekä useita huomioon otettavia yksityiskohtia. Olipa kyseessä pienet, keskikokoiset tai suuret häät olemme täällä teitä varten. Voimme auttaa tiettyjen osa-alueiden kanssa esim. valokuvaaja, bändi, ohjelma, aikataulutus, kukat, somistus tai vaikka juhlapaikan etsintä tai tulla mukaan koko prosessin ajaksi auttamaan kaikessa mahdollisessa!

Kaikki alkaa yhteydenotosta. Voitte lähestyä meitä soittamalla, tekstiviestillä, somessa viestillä tai sähköpostilla, jonka jälkeen mietitään miten voisimme auttaa teitä ja sovitaan palaveriaika, jossa käydään pääasiat läpi. Palaveri käydään yleensä joko puhelimitse tai livenä esimerkiksi tulevalla juhlapaikalla. Lisää tapaamisia voidaan sopia tarpeen mukaan. Puhelimen päässä olemme aina! Monesti hääperien kanssa yhteydenpito onkin tiivistä ja vaihdellaan kuvia, tietoja ja ideoita puolin ja toisin. Olemme se tuki ja turva häitä järjestettäessä, pidämme huolen että nekin asiat, joita et olisi itse tullut ajatelleeksi hoidetaan kuntoon ja hääpäivä menee suunnitellusti. Hääpäivä on teidän päivä ja tavoitteemme on että koko päivä kulkee suunnitellusti eikä teidän tarvitse stressata mistään ja saatte upeat unelmienne häät!

-Jenny

Kuva Malkki Photography

Somistus Jennyn Juhlapalvelu

Paperituotteet Kalligrafia Kaarel

Hääsomistaja

Somistus on tärkeä ja näkyvä osa hääjuhlaa! Moni on yllättänyt miten paljon aikaa juhla- ja vihkipaikan somistukseen menee ja riippuen vieraiden määrästä ja paikan koosta, somisteita saatetaan tarvita suuria määriä, joten jo niiden hankkiminen ja niistä eroon pääseminen juhlien jälkeen voi olla työlästä. Hoidamme puolestanne somistamisen ennen hääjuhlaa, jolloin voitte itse hengähtää ja valmistautua suureen päivään rauhassa stressaamatta. Käymme keräämässä somisteet hääjuhlan jälkeen pois, jolloin saatte itse palautua juhlista rauhassa eikä teidän, perheenne tai ystävienne tarvitse huolehtia somisteista.

Voitte ottaa yhteyttä olipa teillä jo ideoita somistuksen suhteen tai ei. Somistukseen voi kuulua esimerkiksi ruokapöytien somistus, kuvausseinän teko, juhlapaikan kukitus, vihkipaikan kukitus, vihkikaaren somistus, juhlapaikan katon koristelu, valojen, verhojen, pöytäliinojen laitto, baarin somistus jne. Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään miten voisimme auttaa juuri teitä! Yhteystiedot löytyvät alempaa sivulta!

-Jenny

Jos haluatte itse somistaa juhlat niin linkistä https://www.jennynjuhlapalvelu.com/c/vuokrattavat-juhlatarvikkeet löytyy laaja ja koko ajan kasvava valikoima Jennyn Juhlapalvelun vuokrattavia juhlasomisteita!

Kukat

Laajennamme toimintaamme myös kukkiin eli meidän kautta hääkimput, sulhasenviehe, bestmaninviehe, kaasonkimppu, morsiusneitojenkimput, kukka-asetelmat, köynnökset, kukkakimput, kukkasomisteet sekä kukkasomistus hääkaareen ja vihkipaikan kukitus. Teemme kukkasomistukset yhteistyössä taitavan Enonkosken Kodinhelmen kanssa.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan häihinne myös upeat kukat!

Hinnat

Tuntikorvaus 6.9.2023 jälkeen varatuissa hääjuhlissa on suunnittelussa 35€/tunti ja somistuksessa 45€/tunti + kilometrikorvaukset 0,50€/km

Esimerkki miten hinta rakentuu:

Somistus häihin, joihin kutsuttu 60henkeä, juhlapaikka 40kilometrin päässä Jennyn Juhlapalvelun kotitoimistosta ja catering tulee juhlapaikalta. Juhlapaikalla meillä on aikaa somistaa 5 tuntia ennen hääjuhlan alkua, somisteina käytämme Jennyn Juhlapalvelu vuokrasomisteita sekä muutamaa erikseen tapahtumaa varten hankittua yksityiskohtaa. Somistettavina ovat pöydät, hääparinpöydän taakse juhlakaari sekä kuvausseinä. Pöydissä käytämme kaitaliinaa (30€), kynttilänjalkoja (72€), kruununkynttilät (26€), tuikkukippoja (20€), lasisia pikkumaljakoita (5€) ja pienet kukkakimput niihin (150€). Juhlakaari somistettuna (120€) sekä kuvausseinä (150€). Hääjuhlaa seuraavana päivänä käymme keräämässä juhlasomisteet pois ja siinä kestää noin tunti.

Kokonaissumma tälle kyseessä olevalle hääsomistukselle: 843€ + kilometrikorvaukset 80€

Säästätte paljon aikaa ja energiaa itseltänne sekä ystäviltänne ja perheeltänne, kun teidän ei tarvitse hankkia somisteita, laittaa niitä paikoilleen, kerätä niitä juhlien jälkeen pois tai jälleenmyydä niitä juhlien jälkeen!

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopivat hääjuhlat!

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla jennynjuhlapalvelu@gmail.com tai

whatsappilla, tekstiviestillä tai soittamalla +358 405539 589

Odotan yhteydenottoasi!

Kuva Malkki Photography

Somistus Jennyn Juhlapalvelu

Paperituotteet Kalligrafia Kaarel

Syitä miksi palkata hääsuunnittelija/somistaja:

- Haluatte keskittyä nauttimaan hääjuhlasta stressaamatta

- Haluatte kaiken menevän suunnitellusti

- Olette kiireisiä ja häiden järjestäminen itsenäisesti veisi paljon aikaanne

- Haluatte saada erilaista näkökulmaa ja esteettistä silmää avuksi

- Haluatte nauttia hääjuhlan jälkeisestä päivästä rauhassa

- Haluatte, että osaava ihminen ottaa vastuun hääpäivän organisoinnista ja te voitte vain olla ja nauttia hääjuhlista rennosti

- Haluatte, että osaava ihminen etsii sopivan pitopalvelun, juhlapaikan tai esiintyjän

- Haluatte tukea ja apukäsiä häiden suunnitteluun tai somistukseen

- Häiden järjestäminen tuntuu teistä raskaalle

- Ette keksi sopivaa ohjelmaa hääjuhlaan

- Ideat häihin ovat vähissä tai niitä on liikaa

- Ette tiedä kuinka somistaisitte juhlatilan

- Ette ole löytäneet esim. juhlatilaa

- Ette halua seuraavana päivänä itse lähteä korjaamaan somisteita pois

- Tarvitsette kuvaajaa tai bändiä hääjuhlaan

- Haluatte upeat häät!

+ monta muuta syytä käy tähän vastaukseksi, joten ota vain rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä miten voin auttaa tekemään juuri teidän häistänne ikimuistoiset!

Koska jokaisella on oikeus upeaan hääjuhlaan!

 

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopivat hääjuhlat!

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla jennynjuhlapalvelu@gmail.com tai

whatsappilla, tekstiviestillä tai soittamalla +358 405539 589

Odotan yhteydenottoasi!