• Sujuva yhteydenotto puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla
  • Toimitus 3 päivän kuluessa
  • Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin
  • Sujuva yhteydenotto puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla
  • Toimitus 3 päivän kuluessa
  • Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin

Juhlasuunnittelu ja somistuspalvelut

Olipa kyseessä pieni kokoontuminen, isommat juhlat tai tapahtuma tulemme mielellämme auttamaan! Meiltä onnistuu niin juhla- ja tapahtumasuunnittelu kuin somistaminenkin!

Juhlia ja tapahtumia, joita olemme saaneet suunnitella tai somistaa

Juhlat: Kastejuhlat, nimiäiset, vauvajuhlat/baby shower, sukupuolenpaljastusjuhlat/ gender reveal, lastensyntymäpäiviä, kolmekymppisiä, viisikymppisiä, kuusikymppisiä, hääpäiviä, syntymäpäiviä, polttareita sekä tietenkin häitä!

Tapahtumat: Warkauden hää- ja juhlamessut, Olavinlinnan hää- ja juhlamessut, Miss Pin- Beauty tapahtuma sekä Kuopion hää- ja juhlamessut!

Infoa

Kaikki lähtee siitä että otat yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä, viestillä somessa tai sähköpostilla niin selvitellään miten voisin parhaiten olla avuksi. Sitten sovitaan tapaaminen tai puhelu, jossa käydään pääasiat läpi ja sen jälkeen tarpeen mukaan sovitaan lisää tapaamisia ja puhelimen päässä olen aina!

Voidaan sopia joko tarkkaan missä asioissa voin olla avuksi esimerkiksi pelkästään keksiä juhliin ohjelmaa, hankkia tarjottavat, tulla somistamaan pöydät, rakentaa ilmapallosomisteen tai kuvausseinän

TAI

esimerkiksi että otan vastuulleni koko juhlatilaisuuden järjestämisen ja hoitamisen. Tähän voi kuulua muunmuassa sopivan juhlatilan etsiminen, tarjottavien ruokien hankkiminen, kuvaajan sopiminen, asiakkaan toiveiden mukaisen juhlaohjelman järjestäminen (esimerkiksi bändi, pelit jne.) sekä asiakkaan väritoiveiden tai teeman mukaan somistaminen. Juhlasuunnittelupalvelu on täysin yksilöllisesti räätälöitävissä kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin!

Hinnasto

Tuntilaskutus on 6.9.2023 jälkeen varattuihin juhliin: suunnittelu 35 €/h ja somistus 45€/h

Tapahtuman hinnoitteluun vaikuttaa myös se, kuinka iso tapahtuma on kyseessä ja kuinka monelle vieraalle se järjestetään. Jos tapahtuma on suuri tai somistukseen käytettävä aika on lyhyt, täytyy minun ottaa apukäsiä mukaan, jolloin tuntihinta on luonnollisesti korkeampi.

Ilmapallosomiste- ja kuvausseinähinnaston löydät: https://www.jennynjuhlapalvelu.com/i/ilmapallosomisteet

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopivat juhlat!

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla jennynjuhlapalvelu@gmail.com tai

whatsappilla, tekstiviestillä tai soittamalla +358 405539 589

Odotan yhteydenottoasi!

Syitä miksi palkata juhlasuunnittelija/somistaja:

- Juhlien järjestäminen tuntuu raskaalle

- Et meinaa keksiä ohjelmaa juhliin

- Ideat juhliin ovat vähissä

- Et tiedä kuinka somistaisit juhlatilan

- Et ole löytänyt esim. juhlatilaa

- Et halua seuraavana päivänä itse korjata somisteita pois

- Tarvitset kuvaajaa tai bändiä juhliin

- Olet kiireinen ja juhlien järjestäminen itsenäisesti veisi paljon aikaasi

- Haluat saada erilaista näkökulmaa ja esteettistä silmää avuksi

- Haluat nauttia juhlapäivästäsi ilman stressiä

- Haluat, että joku muu ottaa juhlien järjestämisessä vastuun organisoinnista ja sinä voit vain olla ja nauttia juhlista rennosti

- Haluat, että joku muu kilpailuttaa sinulle parhaat tarjoukset tarjoiluista, kukista, juhlapaikasta jne.

- Haluat upeat juhlat!

+ monta muuta syytä käy tähän vastaukseksi, joten ota vain rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä miten voin auttaa tekemään juuri teidän juhlistanne ikimuistoiset! Koska jokaisella on oikeus upeisiin juhliin!

 

Hinnasto

Tuntilaskutus on 6.9.2023 jälkeen varattuihin juhliin: suunnittelu 35 €/h ja somistus 45€/h

Tapahtuman hinnoitteluun vaikuttaa myös se, kuinka iso tapahtuma on kyseessä ja kuinka monelle vieraalle se järjestetään. Jos tapahtuma on suuri tai somistukseen käytettävä aika on lyhyt, täytyy minun ottaa apukäsiä mukaan, jolloin tuntihinta on korkeampi. Ohessa on muutama hinnoitteluesimerkki järjestämistämme juhlista:

Hinnoitteluesimerkki 1

Somistimme lapsen 2-vuotissyntymäpäiväjuhlat. Asiakkaan toiveena oli vihreänsävyiset somisteet, johon kuului 10 henkilölle kertakäyttömukit ja -lautaset, 20 kpl servettejä, koristeviiri, ilmapallot, serpentiinit sekä suuri folionumeroilmapallo. Lisäksi kokosimme juhlapöydän somisteeksi 1,5 metrisen ilmapallokaaren erilaisilla vihreän ja hopean sävyisillä ilmapalloilla.

Juhlasomisteet olivat noin 30 € + 1,5 metrin ilmapalloköynnös 45 € ja tuntilaskutus (työmäärä 1 h). Tällöin juhlapalvelun kokonaissummaksi tuli 120 € + kilometrikorvaukset.

Hinnoitteluesimerkki 2

Järjestimme ristiäiset alusta loppuun. Asiakkaan toiveena ristiäisille oli vaaleanpunainen teema. Sopimuksemme mukaisesti hankimme asiakkaan toivomat tarjottavat, kukat sekä somisteet juhliin. Juhlapaikka oli jo asiakkaalla valmiiksi sovittuna.

Juhlapäivän aamuna saavuimme somistamaan juhlapaikan, veimme mukanamme vaaleanpunaiset somisteet ja haimme tarjottava sekä kukat paikalle. Somistukseen kuului tarjoilupöydän, ruokapöytien sekä kastepaikkana toimineen terassin somistaminen. Terassille kokosimme pyöreän ilmapallokaaren, joka koostui eri vaaleanpunaisen sävyisistä ilmapalloista sekä valkoisesta satiinikankaasta. Kaste tapahtui kaaren edessä ja siinä otettiin myös suurin osa kuvista. Kaari oli siis oikein keskeinen elementti juhlissa.

Seuraavana päivänä kävimme sovitusti purkamassa kaaren pois. Juhlien isäntäväki sai toipua edellispäivän juhlista rauhassa, eikä heidän tarvinnut itse korjata koristeita ja tarvikkeita pois.

Näihin ristiäisiin vaaleanpunaiset somisteet olivat 15 €, ilmapallokaari 160 € sekä tuntilaskutus (työmäärä 5 h), jolloin juhlapalvelun kokonaissummaksi tuli 400 € + kilometrikorvaukset.


Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopivat juhlat!

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla jennynjuhlapalvelu@gmail.com tai

whatsappilla, tekstiviestillä tai soittamalla +358 405539 589

Odotan yhteydenottoasi!