• Sujuva yhteydenotto puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla
  • Toimitus 3 päivän kuluessa
  • Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin
  • Sujuva yhteydenotto puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla
  • Toimitus 3 päivän kuluessa
  • Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin

Jätti-ilmapallo Boy or Girl

Tuotenumero: 1029[1]

Varastossa

Kuvaus

Jätti-ilmapallo Boy or Girl, sis. sinistä ja vaaleanpunaista konfettia; voit täyttää kummalla värillä haluat. Täyttö ilmalla tai heliumilla.


Hinta: 10€

Heliumilla täytettynä 16€


Koko: 65 cmGender reveal-juhlat eli sukupuolenpaljastusjuhlat kasvattavat suosiotaan! Tämä pallo sopii täydellisesti Gender reveal-juhliin, jossa tulevan vauvan sukupuoli paljastetaan! Puhkaiskaa pallo näyttävästi ja tulevan vauvan sukupuoli paljastuu pallon sisältä lentävän konfetin väristä! Voitte myös kuvata pallon puhkaisun vaikka videolle oman perheen kesken ja jakaa tiedon tulevan vauvan sukupuolesta ystävillenne somen kautta!


Jos tekin haluatte yllättyä, voitte pyytää ultrassa hoitajaa kirjoittamaan vauvan sukupuolen paperille kertomatta sitä ääneen ja sulkemaan sen kirjekuoreen. Sen jälkeen voitte antaa kirjekuoren vaikka jollekin ystävistänne, joka täyttää pallon oikean värisellä konfetilla puhkaisua varten.

Jos olette tilanneet minut somistamaan juhlanne onnistuu täyttö myös minulta niin että yllätys säilyy tai voit tuoda tiedon sukupuolesta myös minulle kirjekuoressa tai lähettää vaikka postissa ja täytän pallon puolestanne konfetilla ja halutessanne heliumilla!


Voimme sopia kotiin/ juhlapaikalle kuljetuksesta kilometrikorvauksia vastaan.


Nouto onnistuu myös noutopisteistämme:

Kahvila- ja tilausleipomo Kakkukaaoksesta Savonlinnasta sekä Kukka- ja Sekatavarapuoti Enonkosken Kodinhelmestä.


Tilaukset:

0405539589

jennynjuhlapalvelu@gmail.com