• Sujuva yhteydenotto puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla
  • Toimitus 3 päivän kuluessa
  • Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin
  • Sujuva yhteydenotto puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla
  • Toimitus 3 päivän kuluessa
  • Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin

Valkoisia pöytäliinoja - VUOKRATTAVA

Tuotenumero: 1080

Varastossa

Kuvaus

Valkeita perus puuvilla pöytäliinoja 10kpl

Koko 150x250cm


4€/kpl


Pöytäliinat asiakas saa pestynä ja silitettyinä mukaansa! Kuitenkin kun liinat taitellaan pussiin voi taitoskohtiin jäädä näkyviin kevyet painaumat, näitä kohtia voi itse silittää lisää tai vähän kastella hanan alla käsiä ja silitellä kädellä taitoskohtia suoraksi, jos häiritsevät.


Jos pöytäliinaan tulee joku paha tahra niin yritä pelastaa pöytäliina pesemällä, muista noudattaa pesulapun ohjeita ja pestä vain valkopyykin seassa. Normaali pesu ennen palautusta riitää ja jos liinat ovat puhtaat voi palauttaa sellaisenaan.

Jos pöytäliina turmeltuu käyttökelvottomaksi on korvaus summa 2x vuokrasumma eli 8€ per pöytäliina.VUOKRAUS AINOASTAAN NOUDOLLA, EI POSTITUSTA

Vuokrausehdot


Vuokrattavista tuotteista sovitaan verkkosivujen kautta yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla jennynjuhlapalvelu@gmail.com tai puhelimitse viestillä/soittamalla/whatsappilla +35840 5539589.

Vuokrattavat tuotteet noudetaan ja palautetaan työtilaani Enonkosken Karvilaan ennalta sovittuna aikana. Vaihtoehtoisesti voimme sopia myös juhlapaikalle/kotiin kuljetuksesta kilometrikorvauksia vastaan.

Vuokratuotteet palautetaan puhtaina ja ehjinä. Mikäli joitain tuotteita vaurioituu, katoaa tai hajoaa, on tästä ilmoitettava ennen palautusta.

Vuokrattavat tuotteet maksetaan etukäteen.

Tuotekohtaisen vuokrausmaksun lisäksi laskutetaan tuoteturvamaksu, joka on 24 % vuokratuotteiden hinnasta. Tuoteturvamaksu toimii panttina vuokratuotteiden kunnosta. Kun tuotteet palautetaan vaurioitumattomina, ehjinä ja puhtaina, palautetaan tuoteturvamaksu takaisin asiakkaalle. Jos jotain vaurioituu,särkyy tai palautetaan likaisena, peritään hyvitys suoraan tuoteturvamaksusta, jolloin asiakas saa takaisin jäljelle jäävän osan tai saa lisälaskun, jos tuoteturva ei kata koko vahinkoa esimerkiksi rikkoutuneen/kadonneen tuotteen hintaa.